UltraCem Cam İonomer Simanı Toz-Likit

(0) Yorum - 0 Puan
Stok Kodu
UD.2056
UltraCem bir yapıştırma simanı için en iyi iki özelliği gösterir: etkili uygulama ve üstün performans. Geliştirilmiş kimyası kategorisindeki en yüksek bond güçlerine sahiptir ve benzersiz SpeedMix™ şırıngası en üst düzeyde yapıştırma kolaylığı sağlar. UltraCem ayrıca klinisyene kullanılan materyalin viskozitesini ve miktarını kontrol etme olanağı veren ekonomik bir seçim olarak, geleneksel elde karıştırılan şişe kiti halinde de mevcuttur.

  • Kolay kullanım; ek bonding adımları gerektirmez
  • Kategorisindeki en yüksek bond güçlerine sahiptir
  • Çürüğe yatkın hastalar için yararlı olan uzun süreli florür salımı aynı zamanda postoperatif hassasiyeti en aza indirir
  • Dişin doğal karakterine benzeyen esnek yapısı kırılma riskini azaltır
  • Akışkan viskozite ve düşük film kalınlığı uyumu ve oklüzyonu olumsuz etkilemez
  • Geliştirilmiş marjinal örtüm mikrosızıntı riskini azaltır
  • Diş yapısına iyonik bond yapar
  • 1 ila 3 dakika çalışma süresi, 5 dakika sertleşme süresi
  • Radyoopasite >1 mm alüminyum

 
Kullanımlar
UltraCem metalden, metal destekli porselenden, zirkonyadan yapılmış ve doğal dişlere rezin uygulaması gibi indirekt restorasyonlar (inley, onley, kuron ve köprüler dahil) için bir yapıştırma simanı olarak kullanılır. Ayrıca ortodontik bantların mineye simantasyonu için de kullanılabilir.

Yalnızca zirkonya restorasyonlar için preparasyona ovma hareketiyle 10 saniye boyunca Peak Universal Bond uygulayın (asitleyici kullanmak gerekmez). Yüzey mat görünene kadar havayla agresif olarak inceltin ve VALO ile 10 saniye ışıkla sertleştirin. En iyi sonucu elde etmek için zirkonya protezin iç kısmına kumlama yapın; hava/su spreyi ile temzileyin ve kurutun.

Not: Zirkonyayı temizlemek için kesinlikle fosforik asit kullanmayın çünkü bond güçlerini önemli ölçüde azaltır. UltraCem ile birlikte zirkonya primer kullanmayın.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Etiketler :
UltraCem Cam İonomer Simanı Toz-Likit kategorisindeki ULTRADENT markalı UltraCem Cam İonomer Simanı Toz-Likit 3.712,56 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! UltraCem Speedmix Cam İonomer Simanı Toz-Likit UD.2056
UltraCem Cam İonomer Simanı Toz-Likit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.