Trofilen Emilmeyen Sütürler

Marka
Stok Kodu
DOG.1003
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Trofilen Emilmeyen Sütürler
  • Trofilen®: Poliviniliden florür, sentetik, absorbe olmayan, monofilaman steril cerrahi iplik
  • Trofilen sentetik, absorbe olmayan, steril monofilaman cerrahi ipliktir. Biyolojik olarak zararsız poliviniliden florür polimerinden imal edilmiştir (PVDF). Trofilen kolay görünmesi için maviye boyanmıştır.
  • TROFİLEN Avrupa Farmakopesinin (EP)  ve Amerika Birleşik Devletleri Farmakopesinin (USP) Absorbe Olmayan Cerrahi İplikler gerekliliklerine uygundur.

KULLANIM YERLERİ
Trofilen genel olarak yumuşak doku yakınlaştırılması ve/veya bağlanmasında, kardiyovasküler, plastik ve rekonstrüktif, oftalmik ve nörolojik cerrahide kullanılır.

ETKİLERİ
Trofilen dokuda minimum akut inflamasyon reaksiyonuna sonrasında da bağ doku ile cerrahi ipliğin yavaş yavaş kapsülleşmesine yol açar. Trofilen absorbe edilmediği gibi, doku enzimlerinin aksiyonuna göre bozulma veya zayıflama durumu da oluşmaz. Dokulara yapışmadığından Trofilen’in dokudan çıkarılmasını kolaylaştırır.
 
Ürün İçeriği:
  • Trofilen 12 poşetlik kutularda USP 7/0’dan 2’ye (EP 0.5 - 5) kadar çeşitli kod numaralarında piyasaya arz edilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Trofilen Emilmeyen Sütürler Sütur - Dikiş İpi kategorisindeki DOĞSAN markalı Trofilen Emilmeyen Sütürler 1.527,79 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Trofilen sentetik, absorbe olmayan, steril monofilaman cerrahi ipliktir. Biyolojik olarak zararsız poliviniliden florür polimerinden imal edilmiştir (PVDF). Trofilen kolay görünmesi için maviye boyanmıştır. DOG.1003
Trofilen Emilmeyen Sütürler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.