Totalfill BC Sealer Kök Kanal Dolgu Maddesi

Marka
FKG
Stok Kodu
SUWXY256
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Totalfill BC Sealer Kök Kanal Dolgu Maddesi
TotalFill ® önceden karışık biyoseramik obturasyon malzemesidir. Kök kanal tıkanıklığı durumlarında bir şırınga ile kök onarımı ve retrograd dolgular yapılırken bir şırınga veya bir macun kullanılarak dağıtılır.

TotalFill  iki kullanım türü için mevcuttur:

3D obturasyon
Kök onarım ihtiyaçları ve retrograd dolgular
1. TotalFill ® BC Obturasyon Seti. 
Bu set, TotalFill ® BC Sealer şırınga (1.5 g), TotalFill ® BC Noktaları / kağıt noktaları (Ø 4-6) ve TotalFill ® İpuçları 15 çeşidine sahiptir .

Bu yüksek radyopak ve hidrofilik sızdırmazlık maddesi TotalFill ® BC Sızdırmazlık malzemesi, dentine ve biyo seramik noktalarımıza (TotalFill ® BC Points) ayarlama ve kimyasal bağlar üzerine hidroksiapatit oluşturur .

BC Sealer, yüksek alkali pH'ından dolayı ayarlama sırasında anti bakteriyeldir ve geleneksel sızdırmazlık elemanlarının aksine, BC Sealer kesinlikle sıfır büzülme sergilemektedir! Her bir bileşen ayrıca ayrılabilir.

2. TotalFill ® Kök tamiri için materyal (RRM). 
TotalFill ®  RRM onarım malzemesi 3 özel olarak formüle edilmiş yoğunluklarda gelir: macun olarak (enjektör 1 g), bir macun (kavanoz 2.5 g) ya da bir Hızlı ayarlama Macun (enjektör 0,3 g) verdi.

RRM, yıkamaya karşı çok dirençlidir ve kök tamiri ve kağıt hamuru kaplama tedavileri için idealdir.

Kullanımı kolaydır, sağlamdır ve ayarlanmış süre kısaltılmıştır (Fast Set Macunu için sadece 20 dakika), aynı zamanda oldukça biyouyumlu ve osteojeniktir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Totalfill BC Sealer Kök Kanal Dolgu Maddesi Kanal Dolgu Ürünleri kategorisindeki FKG markalı Totalfill BC Sealer Kök Kanal Dolgu Maddesi 6.683,91 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! TotalFill ® önceden karışık biyoseramik obturasyon malzemesidir. Kök kanal tıkanıklığı durumlarında bir şırınga ile kök onarımı ve retrograd dolgular yapılırken bir şırınga veya bir macun kullanılarak dağıtılır. SUWXY256
Totalfill BC Sealer Kök Kanal Dolgu Maddesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.