Theracal LC Pulpa Örtücü Light Cure 1 gr

Kategori
Marka
Stok Kodu
H-3301P
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Reçine Değiştirilmiş Kalsiyum Silicate Pulp Koruyucu / Astar
TheraCal LC, doğrudan, dolaylı kağıt hamuru kaplamasında ve kompozitler, amalgamlar, çimentolar ve diğer baz materyallerin altında koruyucu bir astar olarak kullanılmak üzere tasarlanmış, ışıkla sertleşen, reçineden modifiye edilmiş kalsiyum silikat dolgudur. Kalsiyum hidroksit, cam iyonomer, RMGI, IRM / ZOE ve diğer restoratif materyallere alternatif olarak kullanılabilir. TheraCal LC, diş pulpa komplesinin bir bariyeri ve koruyucusu olarak işlev görür.

TheraCal LC'nin hassas yerleşimi derin boşluk hazırlıklarında kullanılmasına izin verir. Işıkla sertleşen set, restoratif materyalin derhal yerleştirilmesini ve yoğunlaşmasını sağlar. Tescilli formülasyonu, tiksotropik özelliklere bağlı olarak yerleştirme kolaylığını korurken hafif bir sertleştirme ünitesi ile bir komut seti sağlar. Özel hidrofilik reçine formülasyonu, kararlı ve dayanıklı bir astar oluşturur.

Benzersiz Faydalar:
  • Kalsiyum salınımı 1 * hidroksiapatit ve ikincil dentin köprüsü oluşumunu uyarır 2,3
  • Alkalin pH, iyileşme ve apatit oluşumunu teşvik eder 2,4
  • Önemli kalsiyum salma 1 koruyucu sızdırmazlık neden 5,7,8
  • Hamuru 5,6 korur ve izole eder
  • Nem toleranslı 1 ve radyopak - restoratif malzemeler ve çimentoların altına yerleştirilebilir
 
Klinik Önem:
  • TheraCal LC'nin tescilli formülasyonu, hidrojen bir monomerdeki üç kalsiyum silikat parçacıklarından oluşur; bu, önemli bir kalsiyum salınımı sağlar * bir astar veya baz olarak benzersiz şekilde istikrarlı ve dayanıklı bir malzeme haline getirir
Ürün içeriği
  • TheraCal LC Tek Şırınga; 1 adet TheraCal LC şırınga (1 gr.),
  • 15 adet uygulama ucu,
  • Resimli Teknik Kart ve İçerik Bilgileri 

 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Theracal LC Pulpa Örtücü Light Cure 1 gr MTA lar kategorisindeki BİSCO markalı Theracal LC Pulpa Örtücü Light Cure 1 gr 1.484,59 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Theracal LC Pulpa Örtücü Light Cure 1 gr H-3301P
Theracal LC Pulpa Örtücü Light Cure 1 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.