Tescera ATL II İndirekt Kompozit Sistemi

Marka
Stok Kodu
CFKPQSXY
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
TESCERA™ ATL™II Sistemi; fiziksel ve yüzey özellikleri geliştirilmiş, doğal dentinasyona uygun, translusent, estetik ve kalıcı İndirekt kompozit restorasyonların garantisidir.
Klinik Uygulama Avantajlar Porozite, hava kabarcığı, polimerizasyon büzülmesi gibi sorunları önler Mükemmel marjinaluyum, minimal postoperatif hassasiyet, ideal estetik ve kasp desteği sağlar Komşu ve karşıt dişle idealkontur ve kontak sağlamak daha kolaydır Seramik restorasyonların aksine, karşıt arkta aşınmaya neden olmaz Ağız içinde bitirme ve polisaj işlemleri, seramik restorasyonlara göre daha kolaydır ve tamir edilebilir Optik özellikleri doğal dişlere çok yakındır Geleneksel yöntemlere göre, sağlıklı dokudan minimum madde kaybı ile indirekt restorasyonlara izin verir. İndirekt restorasyonlarda, metal kulanma ihtiyacını önemli ölçüde azaltır Hızlı, kolay ve güvenlidir, karmaşık ekipmanlara, nitrojen tanklarına ihtiyaç duymaz.
Uygulama Alanları Inley ve onley Kron ve implant üstü kron Köprü, inley köprü Laminate veneer Metal destekli kron ; Geliştirilmiş Özellikler Kullanıcı Dostu Sistem ; Hava kabarcığı kontrolü Geliştirilmiş ısı döngüsü sistemi Glaze modu Akıllı ve güvenilir merkez ünite Çok fonksiyonlu gösterge ekranı Uyumlu voltaj 7 fonksiyonlu led
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tescera ATL II İndirekt Kompozit Sistemi Cad-Cam Cihazları kategorisindeki BİSCO markalı Tescera ATL II İndirekt Kompozit Sistemi 585.384,69 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Tescera ATL II İndirekt Kompozit Sistemi CFKPQSXY
Tescera ATL II İndirekt Kompozit Sistemi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.