Tekmon Emilebilir Sütürler

Marka
Stok Kodu
DOG.1006
Seçenekler
Seçenekler
EBATLAR
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Tekmon Emilebilir Sütürler
  • TEKMON®: poli(glikolid-ko-kaprolakton), sentetik, emilebilir, monofilaman steril cerrahi iplik
  • TEKMON sentetik, emilebilir, monofilaman cerrahi ameliyat ipliğidir. Sütür poli(glikolid-ko-kaprolakton) dan mamuldür ve ampirik formülü (C2H2O2)m(C6H10O2)n dir.  
  • Poli(glikolid-ko-kaprolakton) antijen ve pirojen değildir ve emilim sırasında sadece hafif doku reaksiyonu ortaya çıkar.
  • TEKMON sütürler dokuda görüşü sağlamak için polimerizasyon esnasında mor renge boyanmıştır. Ayrıca boyanmamış (doğal, bej)  tipleri de mevcuttur.
  • TEKMON Avrupa Farmakopesinin (EP)  ve Amerika Birleşik Devletleri Farmakopesinin (USP) Emilebilir Cerrahi İplikler gerekliliklerine uygundur.

KULLANIM YERLERİ
TEKMON genel olarak emilebilen sütür gereken yumuşak doku yaklaştırması ve/veya bağlanmasında kullanılır.
Süturlar sadece tek kullanımlıktır.

ETKİLERİ
TEKMON minimum doku reaksiyonuna ve lifli bağlantı dokularının içten büyümesine neden olur. TEKMON sütürlerde mukavemet kaybı ve emilim kademeli hidrolizle gerçekleşir ve polimer adipik asite ayrışır, sonunda emilir ve vücut tarafından atılır.
Emilim prosesi kopma mukavemetinin azalması ile başlar ve kütle kaybı ile devam eder. Farelerde emilim testleri ve in-vitro hidroliz çalışmalarında TEKMON sütürün implante edildikten 7 gün sonra orijinal kopma mukavemetinin yaklaşık %60’ını muhafaza ettiği tespit edilmiştir. 2.haftada orijinal kopma mukavemetinin yaklaşık olarak %30’u kalır. Farelerde emilim testleri ve in-vitro hidroliz çalışmalarına göre tam emilim 90 ile 120 arasında tamamlanır.
 
Ürün İçeriği:
  • TEKMON sütürler steril, mor veya boyanmamış (renksiz, bej) olarak USP 7/0’dan 2’ye (EP 0.5 - 5) kadar çeşitli boylarda, değişik iğne çeşitlerinde veya iğnesiz olarak piyasaya arz edilir.
  • Sütürler bir veya iki düzinelik kutularda alüminyum poşetler halinde sunulur.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tekmon Emilebilir Sütürler Sütur - Dikiş İpi kategorisindeki DOĞSAN markalı Tekmon Emilebilir Sütürler 1.527,75 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! TEKMON sentetik, emilebilir, monofilaman cerrahi ameliyat ipliğidir. Sütür poli(glikolid-ko-kaprolakton) dan mamuldür ve ampirik formülü (C2H2O2)m(C6H10O2)n dir. DOG.1006
Tekmon Emilebilir Sütürler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.