Rubberdam Likit

Marka
Stok Kodu
175207
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35

Işıklı kauçuk baraj sıvısı

 

Işıkla sertleşen KAUÇUK-DAM sıvısı şunlar için ayrılmıştır:

  • Diş bakımı sırasında gingiva koruması: beyazlatma, aşındırma, mikrodiskram, kumlama vs.
  • Lastik sızdırmazlık contası.

 

YENİ KALİTE İŞ

Yumuşak dokuların MÜKEMMEL KORUNMASI

GENİŞ KULLANIM KONUSU

 

İçerik:

Üretan reçineleri, inorganik dolgu maddeleri

Ambalaj:

- 1.2 ml hazırlık + tek kullanımlık aplikatörler içeren şırınga 
- MEGA PACK - 4 × 1,2 ml + aksesuarlar

 

Kullanım metodu:

Dental tedaviler sırasında dişeti koruması için:
Temiz ve kuru gingiva. Uygun enstrümanların (örneğin bukkal ve labiyal retraktör) kullanımı ile sıvı ile teması önlemek için dudakları ve dili hareketsiz hale getirin. Şırınga kilidini çıkarın ve birlikte verilen aplikatörü takın. KAUÇUK BARAJ SIVINI 4-6 mm genişliğinde ve yaklaşık 1.5-2 mm kalınlığında uygulama alanı boyunca uygulayın ve aynı zamanda uygulanan preparatın miktarını da denetleyin (Resim 1). Mümkünse, interdental boşluklardan KAUÇUK BARAJI SIVI sıkıştırın. Polimerizasyon lambasını kullanarak hazırlığı 15 saniye boyunca yapın (Resim 2). Kür işlemini eşit tarama hareketi ile gerçekleştirin. Ardından, diş tedavisine devam edin. İşlem tamamlandıktan sonra, her iki taraftaki aleti kullanarak polimerize KAUÇUK-BARAJ SIVINI kaldırın ve çıkarın.

 

 

Kauçuk barajı kapatmak için:
KAUÇUK BARAJI ile çalışma alanını (diş, diş, alveol) ayırın. Kauçuk barajı kapatmak için diş eti kenarına ve lastik baraj sıvı tabakasını uygulayın (Resim 3, Resim 5). Bir polimerizasyon lambası kullanarak hazırlığı 15 saniye boyunca yapın. Kür işlemini bir tarama hareketi ile eşit olarak uygulayın (Resim 4, Resim 6). Ardından, diş tedavisine devam edin. İşlem tamamlandıktan sonra, her iki taraftaki aleti kullanarak polimerize KAUÇUK BARAJ SIVINI çıkarın ve çıkarın.

 

Kelepçesiz

 

Kelepçeler ile

Kullandıktan hemen sonra şırınga pistonunu çekin ve ürünün şırıngada polimerleşmesini önlemek için orijinal kapağı kaba yerleştirin. Aplikatör, tek kullanımlık olacak şekilde tasarlanırken, ürün tekrar kullanılmaya yöneliktir. Aplikatörü tekrar kullanmanız, ikincil enfeksiyona neden olabilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Rubberdam Likit Conservative Tedavi kategorisindeki CERKAMED markalı Rubberdam Likit 3.967,36 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Rubberdam Likit 175207
Rubberdam Likit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.