Propilen Emilmeyen Sütürler

Marka
Stok Kodu
DOG.1004
Seçenekler
Seçenekler
EBATLAR
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Propilen Emilmeyen Sütürler
  • Propilen®: Polipropilen sentetik, absorbe olmayan, monofilaman steril cerrahi iplik
  • Propilen sentetik, absorbe olmayan, steril monofilaman cerrahi ipliktir. Yüksek molekül ağırlığında izotaktik polipropilen polimerinden oluşmuştur.  
  • Propilen kolay görünmesi için maviye boyanmıştır.
  • PROPİLEN Avrupa Farmakopesinin (EP)  ve Amerika Birleşik Devletleri Farmakopesinin (USP) Absorbe Olmayan Cerrahi İplikler gerekliliklerine – 7/0 (EP 0.5) VE 6/0 (EP 0.7) ölçülerinde çap limitlerinin bazen biraz aşılması dışında – uygundur.

KULLANIM YERLERİ
Propilen genel olarak yumuşak doku yakınlaştırılması ve/veya bağlanmasında, kardiyovasküler, plastik ve rekonstrüktif, oftalmik ve  nörolojik cerrahide kullanılır.

ETKİLERİ
Propilen dokuda minimum akut inflamasyon reaksiyonuna sonrasında da bağ doku ile cerrahi ipliğin yavaş yavaş kapsülleşmesine yol açar. Propilen absorbe edilmediği gibi, doku enzimlerinin aksiyonuna göre bozulma veya zayıflama durumu da oluşmaz. Monofilament olarak Propilen, enfeksiyonda bulaşmaya karşı direnç gösterir, kontamine olmuş ve enfeksiyonlu yaralarda sinus oluşumunu ve cerrahi iplik ekstrüzyonunu engellemede veya minimize etmede başarıyla kullanılır. Dokulara yapışmadığından Propilen’in dokudan çıkarılmasını kolaylaştırır.
 
Ürün İçeriği:
  • Propilen 12 poşetlik kutularda USP 10/0’dan 2’ye (EP 0.2 - 5) kadar çeşitli kod numaralarında piyasaya arz edilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Propilen Emilmeyen Sütürler Sütur - Dikiş İpi kategorisindeki DOĞSAN markalı Propilen Emilmeyen Sütürler 1.531,26 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Propilen sentetik, absorbe olmayan, steril monofilaman cerrahi ipliktir. Yüksek molekül ağırlığında izotaktik polipropilen polimerinden oluşmuştur. DOG.1004
Propilen Emilmeyen Sütürler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.