Politer Emilmeyen Sütürler

Marka
Stok Kodu
DOG.1001
Seçenekler
Seçenekler
EBATLAR
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Politer Emilmeyen Sütürler
  • Politer örgülü, absorbe olmayan, silikon kaplı, poliesterden (polietilen terafitalat) imal edilmiş steril cerrahi iplik malzemesidir.
  • Cerrahi iplik çok ince filamanların örülmesi ve sonra silikon karışımı ile kaplanmasıyla elde edilir.
  • Pledget (plejit, yama) ameliyat ipliği aksesuarı olarak kullanılan, emilmeyen, boyasız PTFE’den (politetra-fluoroetilen) kesilmiş parçadır.
  • Politer Avrupa Farmakopesinin (EP)  ve Amerika Birleşik Devletleri Farmakopesinin (USP) Absorbe Olmayan Cerrahi İplikler gerekliliklerine uygundur.

KULLANIM YERLERİ
Politer genel olarak yumuşak doku yakınlaştırılması ve/veya bağlanmasında, kardiyovasküler, ortopedik, genel cerrahi, nörolojik ve göz cerrahisinde kullanılır.
Pledgetlar, ameliyat ipliği ile doku yüzeyi arasında bir yastık oluşturarak, baskı oluşan yüzeyi genişletmek için kullanılır.

ETKİLERİ
Politer dokuda minimum akut inflamasyon reaksiyonuna sonrasında da bağ doku ile cerrahi ipliğin yavaş yavaş kapsülleşmesine yol açar. Hayvanlarda implante çalışmaları polyester süturun zamanla mukavemetinin belirgin seviyede azalmadığını göstermiştir. Hem polyester fiberleri hem de kaplama malzemesi farmakolojik olarak zararsızdır.
 
Ürün İçeriği:
  • Politer 12 poşetlik kutularda USP 6/0’dan 5’e (EP 0.7 - 7) kadar çeşitli kod numaralarında piyasaya arz edilir. İğneli poliesterler çeşitli ölçü ve şekillerde kesilmiş PTFE pledgetler ile veya pledgetsiz olarak bulunur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Politer Emilmeyen Sütürler Sütur - Dikiş İpi kategorisindeki DOĞSAN markalı Politer Emilmeyen Sütürler 1.527,75 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Politer örgülü, absorbe olmayan, silikon kaplı, poliesterden (polietilen terafitalat) imal edilmiş steril cerrahi iplik malzemesidir. DOG.1001
Politer Emilmeyen Sütürler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.