Nite White Standart Kit ( 6'lı )

Marka
Stok Kodu
PHI 1022
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Nite White Standart Kit ( 6'lı )
Nite White ACP, patentli çift varil şırınga için özel olarak formüle edilmiş etkili, yüksek viskoziteli, süper düşük hassasiyette diş beyazlatma jelleriyle öne çıkıyor.

Araştırmalar, hastaların % 85'inde daha beyaz dişler istediğini gösteriyor. Amorf kalsiyum fosfat içeren pazardaki tek beyazlatma ürünleri olan Philips Zoom Nite White, beyazlığın çok ötesinde dramatik sonuçlar verir. Emaye yeniden inşa etmek ve genel diş sağlığını ve gücünü aynı anda geliştirmek için özel olarak tasarlanmışlardır. Aynı zamanda, hasta hassasiyetini önemli ölçüde düşürürler, daha yüksek uyum ve olağanüstü hasta memnuniyeti sağlarlar.

Bir çok eve beyazlatma markası, dişler yavaş yavaş yeniden hidrate olurken tebeşir, sivilceli veya lekeli bir görünüm bırakabilir. Ancak Philips Zoom Nite White kullanıcıları, dişlerini tek bir muameleden sonra bile parlak, parlak ve pürüzsüz olarak tanımlıyor.

Philips ZOOM! Nite White, gece boyunca kullanılmak üzere tasarlanır ve 4-6 saat boyunca kullanılır. Alternatif olarak, daha az etkili bir tedavi için 1-2 saat kullanılabilir. Bir günlük tedaviden sonra, günde iki kez 30 dakika boyunca kullanılmak üzere tasarlanan Day White'ı öneriyoruz. Dişlerinde normal duyarlığı olan kullanıcılar için % 16 karbamid peroksit ve hassas dişleri olan kullanıcılar için % 10 karbamit peroksit önerilir.

Özellikler
  • Dünyanın en saygın beyazlatıcı jel
  • Geçici hassasiyeti azaltın
  • Azaltmak fadeback
  • Emaye pürüzsüzlüğünü ve parlaklığını arttırın
Set İçeriği:
  • 6 x 2,4 ml Şırınga

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Nite White Standart Kit ( 6'lı ) Ev Tipi Beyazlatma kategorisindeki PHILIPS ZOOM markalı Nite White Standart Kit ( 6'lı ) 1.914,08 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Nite White Standart Kit ( 6'lı ) PHI 1022
Nite White Standart Kit ( 6'lı )

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.