NV Microlaser I Diode Lazer Cihazı (Kablosuz)

Kategori
Marka
Stok Kodu
PHI 1017
Tükenmek Üzere !
Stok Sorunuz.
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
NV Microlaser I Diode Lazer Cihazı (Kablosuz) 
  • NV Microlaser Diş Diyot Lazeri, daha büyük yumuşak doku lazerlerinin tam güç ve kapasitelerini bir kalem boyutundaki pakette sunar.
  • Sadece 1,9 ons ağırlığında ve tamamen kendi kendine yeten NV'nin yenilikçi, hepsi-bir arada, telsiz avuç içi tasarımı, ofiste ve operatöre benzeri görülmemiş bir özgürlük sunuyor.
  • NV parmak yorgunluk veya maharet kaybı olmadan arka prosedürlerine engelsiz erişim ve görünürlük sağlarken, el-aktive lazerler daha esneklik ve hareketlilik sağlayan bir kablosuz ayak pedalı ile aktive edilir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
NV Microlaser I Diode Lazer Cihazı (Kablosuz) Lazer Cihazları kategorisindeki PHILIPS ZOOM markalı NV Microlaser I Diode Lazer Cihazı (Kablosuz) 210.548,47 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! NV Microlaser I Diode Lazer Cihazı (Kablosuz) PHI 1017
NV Microlaser I Diode Lazer Cihazı (Kablosuz)

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.