Kavitron Ucu

Marka
Stok Kodu
SIR.1002
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35

Kavitron Ucu

Ultrasonik ve havalı scaler için
Tedavinin başarısının büyük ölçüde el aletinin ve ucun kombinasyonuna bağlıdır. Mükemmel bir şekilde üretilmiş ve el aletine göre hazırlanmış uçlar, optimal çalışma sonuçlarının elde edilmesi için gereklidir.

Sirona, bu iki bileşeni optimal şekilde eşleştirmiş ve tüm tedavi bölgeleri için mükemmel şekilde uyumlu kaliteli uçlar temin etmiştir.

  • Almanya’da üretilmiş üstün kalite
  • Uzun hizmet ömrü için yüksek oranda sertleştirilmiş paslanmaz çelik
  • Sertleştirilerek hazırlanmıştır ve kırılmaz
  • Mükemmel uyum
  • Muntazam salınım iletimi sayesinde ağrısız tedavi
ÖZELLİKLERİ:
Orijinal uçlar, Garantili üretici kalitesi
Orijinal uçlar, çok daha uzun bir hizmet ömrüne sahip olduklarından ve birinci kalite hazırlıkları ve yüksek kaliteli malzemeleri sayesinde tedavi sırasında güvenlik sağladıklarından çok daha uzun bir hizmet ömrü sunmakta oldukları için karşılığını veren bir kalite seçmiş olmaktasınız. Buna ek olarak, doğru şekilde uyumlu uçlar, ideal salınım iletimi için de büyük önem taşır ve böylece ağrısız bir tedaviyle sonuçlanırlar.

Dayanıklı ve hassas
  • Mükemmel uyum sayesinde  dayanıklı
  • Uzun hizmet ömrü için yüksek oranda sertleştirilmiş paslanmaz çelik
Hızlı ve güvenli
  • Uç, el aletiyle sıkı ve güvenli bir şekilde uyumludur
  • Uç tutacağıyla değiştirmesi son derece kolaydır
  • Her amaca, her ayrıntıya uygun uç

Ultrasonik el aletleri için uçlar

Elbette tüm Sirona uçları en yüksek kaliteye sahiptir. Üretim sırasında sadece Sirona sertleştirme prosedürüne kesinlikle uygun şekilde dökülmüş, yüksek derecede sertleştirilmiş paslanmaz çelik kullanılır. Sirona, ayrıca,  son teknoloji ürünü CNC işleme teknolojisinin tutarlı kullanımıyla yeni kalite standartlarını belirlemeye devam etmektedir.

Tüm Sirona ultrasonik uçları, tedavi bölgelerine göre özelleştirilmiş salınıma sahiptir.

Scaling and periodontal tips oscillate

Periodontal uçlar salınım gerçekleştirir, örn. iki boyutlu olarak. Lateral hareketlerden kaçınılır ve tedavi gerektiren dişler etkili bir şekilde korunur.

check card for tips

Kesme kapasitesinin, uçtaki yıpranmadan etkilenmesi söz konusudur. Bu, uçlara yönelik bir kontrol kartı kullanılarak her zaman hızlı ve kolay bir şekilde kontrol edilebilir.

Teknik Veriler

  SIROSONIC/L/TL
PerioSonic
SIROAIR L*
Çıkış piezoelektrikli hava
Salınım linear eliptik
Salınım sıklığı 28–32 kHz 6-8 kHz

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Etiketler :
Kavitron Ucu Piezzo & Kavitron Cihazları kategorisindeki SİRONA markalı Kavitron Ucu 4.583,25 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Tedavinin başarısının büyük ölçüde el aletinin ve ucun kombinasyonuna bağlıdır. Mükemmel bir şekilde üretilmiş ve el aletine göre hazırlanmış uçlar, optimal çalışma sonuçlarının elde edilmesi için gereklidir. SIR.1002
Kavitron Ucu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.