Irm Çinko Asit Ojenollü Tedavi Simanı Toz+Likit

Kategori
Marka
Stok Kodu
DTR.01.60661500
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Irm Çinko Asit Ojenollü Tedavi Simanı Toz+Likit
RM rezin içermeyen, restorasyonların altında kaide materyali gibi kullanılabilen, polimer ile güçlendirilmiş, çinko oksit öjenollü restorasyon materyalidir. Yüksek mekanik gücü ile 1 yıl veya daha uzun süreli geçici tedavilerde etkinliği kanıtlanmıştır.  Endikasyonları: Süt dişlerin restorasyonu, acil restorasyonlar (sürekli dişlerin sürmesine 2 yıl veya daha az kalmışsa), çürük idare programı.
  • Yüksek mekanik kuvvet
  • Üstün örtücülük özellikleri
  • Düşük çözünürlük
  • Kolay uygulama, kolay uzaklaştırma

Ürün İçeriği:
  • 40 gr toz  
  • 15ml likit

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Irm Çinko Asit Ojenollü Tedavi Simanı Toz+Likit Ojenol Simanlar kategorisindeki DENTSPLY markalı Irm Çinko Asit Ojenollü Tedavi Simanı Toz+Likit 1.922,88 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! RM rezin içermeyen, restorasyonların altında kaide materyali gibi kullanılabilen, polimer ile güçlendirilmiş, çinko oksit öjenollü restorasyon materyalidir. Yüksek mekanik gücü ile 1 yıl veya daha uzun süreli geçici tedavilerde etkinliği kanıtlanmıştır. DTR.01.60661500
Irm Çinko Asit Ojenollü Tedavi Simanı Toz+Likit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.