İnFire HTC Speed Sinterleme Fırını

Marka
Stok Kodu
SIR.5000825
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35

İnFire HTC Speed Sinterleme Fırını

Yeni InFire HTC hızlı yüksek sıcaklık fırını, laboratuvarlara önemli zaman ve maliyet tasarrufu sağlama olanakları sunuyor.

Diş endüstrisinde teknoloji lideri Sirona, piyasaya yeni bir hızlı yüksek sıcaklık kürkü getirdi. InFire HTC hızı, zirkonyum oksit çerçevelerinin sinterleme sürecini% 75'e kadar azaltarak laboratuardaki CAD / CAM sürecini hızlandırıyor.

Yeni geliştirilen ısıtma elemanları, iç izolasyon ve sinterleme tepsileri bu muazzam zamandan tasarruf sağlamaya katkıda bulunmaktadır. 5 ünite köprüye kadar olan zirkonyum oksit restorasyonları artık sadece 90 dakika içinde sinterlenebiliyor. Bir CAD / CAM kaplamalı çok katmanlı köprü bir günde üretilebilir. Ünite daha kısa ısıtma ve soğutma süreleri sayesinde önemli ölçüde daha iyi enerji verimliliği sağlar ve zamanlayıcı fonksiyonu gece boyunca ekonomik sinterleme sağlar.

InFire HTC hızının kullanımı özellikle kolaydır. Düzenli sinterleme programları Siro-na, VITA Zahnfabrik ve Ivoclar Vivadent'den sinterlenebilir seramik malzemeler için önceden hazırlanmıştır. Diş teknisyeni, çalışma sürecini hızlandırmak için Coris ZI hızında ve VITA In-Ceram YZ hızında hızlı sinterleme programlarını da seçebilir. Uzun vadeli ve hızlı sinterleme için ayrı ayrı özelleştirilebilen 12 program daha bulunmaktadır. Ayrıca, ön kurutma ve havalandırma için 4 program lekelenme çözeltisi ile tedavi edilen restorasyonların en iyi sinterlenmesini sağlar.

InFire HTC hızı, yüksek verimlilik ile inLab sistemini mükemmel şekilde tamamlayan, Sirona'daki hızlı yüksek sıcaklıklı fırın.

Zaman ve maliyet faydaları
  • inCoris ZI ve inCoris TZI’den yapılmış tekli kuronlar ve başlıkların 10 dakikada süper hızlı olarak sinterlenmesi
  • Zirkonyum restorasyonların hızlı bir şekilde 60 dakikada sinterlenmesi (9 üyeli köprüye kadar)
  • Sinterleme süresinde %85’e kadar varan bir indirgeme nedeniyle nedeniyle, çalışma günü başına 8 ilave sinterleme işlemine kadar varan çok yüksek verimlilik
  • Venerlenmiş çoklu katmanlı köprülerin tek bir gün içerisinde tamamen üretilmesi
  • Gece boyunca sinterleme için zamanlayıcı fonksiyonu
  • Daha kısa sinterleme süreçleri sayesinde gelişmiş enerji verimliliği (10 kWh yerine 2 kWh)

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
İnFire HTC Speed Sinterleme Fırını Porselen Fırınları kategorisindeki SİRONA markalı İnFire HTC Speed Sinterleme Fırını 421.096,94 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Yeni InFire HTC hızlı yüksek sıcaklık fırını, laboratuvarlara önemli zaman ve maliyet tasarrufu sağlama olanakları sunuyor. SIR.5000825
İnFire HTC Speed Sinterleme Fırını

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.