Hyperion X9 Tomografi Cihazı

Marka
Stok Kodu
MYR X9-1001
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
 KAMPANYA VE ÖDEME ŞEKLİNE GÖRE FİYAT İÇİN LÜTFEN İLETİİME GEÇİNİZ
 
Hyperion X9 Tomografi Cihazı
Tek dokunuşla tüm olası seçenekler. Hyperion X9 işinize uyar, zamanınızı optimize eder, ihtiyaçlarınızı  karşılar. İstisnai performanslara sahip olan karma bir platform.
  • 12 yapılandırma
  • Hibrid teknoloji
  • Hızlı güncelleme
  • Taşınabilir PAN / CEPH dedektörü
  • Özel 2D ve 3D dedektörlerin otomatik olarak seçilmesi (Patentli)
Çalışmalarınızı ayırt etmenin en iyi yolu.  Hyperion X9, MyRay'in felsefesiyle tam uyum içinde, gelişmiş teknoloji ve kullanım kolaylığını bir araya getirerek, kısa sürede size mükemmel teşhis analizleri sağlar. 2D ve 3D dedektörlerin otomatik hizalanması sayesinde yeni bir verimlilik seviyesi deneyin.
Platformu ihtiyaçlarınıza göre uyarlayın: Uyumlu ve esnek, üç istisnai çözüm. Bir sistem, birden fazla işlev. En iyisini seçin, Hyperion X9 geniş bir 2D analiz, sefalometrik projeksiyon ve en iyi 3D teknolojisi sunar. Hepsi bir arada.

CB3D. Konik Kiriş 3D teknolojisi ile, tek bir tarama, yeni bir çalışma yöntemi uğruna sonsuz yüksek tanımlı veri (75μm) üretir. Teşhis hayal gücünüzü büyütün. Her HD perspektifinden tam dentisyon.

CEPH. Ultra hızlı tarama, ultra kompakt bir alanda. Özel programlar sayesinde teleradyografik görüntülerin tam seçimi. Teleradyografik kola takılabilen ve bir emniyet cihazına sabitlenmiş, sefalometrik projeksiyonlar için taşınabilir dedektör ile maksimum sonuçlar.

TAVA. Gelişmiş kinematik ve özel 2D detektör, olağanüstü bir HD panoramik görüntüleme ve dişlerin ortogonal projeksiyonları, Bitwing X-ışınları, temporomandibular eklemlerin çok açılı görüntüleri ve bir çalışma ile geniş bir spektrum analizi elde etmeyi mümkün kılmaktadır. Maksiller sinüsler. 2D ve 3D dedektörler arasında otomatik seçim.
 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Hyperion X9 Tomografi Cihazı Tomografi Cihazları kategorisindeki MYRAY markalı Hyperion X9 Tomografi Cihazı 2.115.164,70 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Tek dokunuşla tüm olası seçenekler. Hyperion X9 işinize uyar, zamanınızı optimize eder, ihtiyaçlarınızı karşılar. İstisnai performanslara sahip olan karma bir platform. MYR X9-1001
Hyperion X9 Tomografi Cihazı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.