Fortify Plus Kompozit Koruyucu

Marka
Stok Kodu
G-9310F
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Fortify ve Fortify Plus, ışıkla sertleşen, düşük viskoziteli reçineler olup, kompozit bir yüzey macunu olarak formüle edilmiştir. Fortify, doldurulmamış bir reçinedir ve Fortify Plus mikrofillanmıştır (ağırlıkça% 30). Fortify'ın posterior kompozitlerin aşınmasını beş yılda% 45'e kadar azalttığı kanıtlanmıştır 1 . Fortify ve Fortify Plus ile mühürlenmiş kompozit bir yüzey geliştirilmiş aşınma direncine ve uzun vadeli marjinal bütünlüğe sahiptir. Buna ek olarak, tüm ön / arka kompozitler ile etkili olup aşınma özelliklerinin artmasına neden olurlar.

Benzersiz Faydalar:
  • Fortify ile mühürlenmiş kompozit bir yüzey geliştirilmiş aşınma direncine ve uzun vadeli marjinal bütünlüğe sahiptir
  • Geliştirilmiş aşınma özellikleri ile sonuçlanan tüm anterior / posterior kompozitler ile etkilidir
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Fortify Plus Kompozit Koruyucu Kompozit Dolgu Setleri kategorisindeki BİSCO markalı Fortify Plus Kompozit Koruyucu 1.912,26 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Fortify Plus Kompozit Koruyucu G-9310F
Fortify Plus Kompozit Koruyucu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.