Etch %37'lik Bac'lı Asit 4*5 gr

Kategori
Marka
Stok Kodu
E-5503EBM
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Benzalkonyum Klorid ile% 37 Fosforik Asit Etkeni
Etch-37 w / BAC, mine ve dentini çabucak aşındırmada etkili olan% 37'lik bir fosforik asit yarı-jel etkantendir. Etch-37 w / BAC, polimer kalınlaştırılır ve leke tabakasını etkili bir şekilde temizler, emici hale getirir ve emaye ve dentini demineralize eder. Endodontik olarak tedavi edilen kök kanalları ve alttan oyuklar gibi küçük alanlarda kolayca manipüle edilir. Bu, tüm restoratif yüzeyleri aşındırmak için bazı daha kalın jel aşındırıcı maddelerden daha çok yönlendirebilir. Yayınlanmış araştırmalar, BISCO etchantlarının dentin 1 ve emaye (ıslak veya kuru) daha yüksek bağ kuvvetleri ürettiğini kanıtladı .

  • Yapıştırmaya müdahale etmek için temiz ve hızlı bir şekilde kalıntı bırakarak duruluyor
  • Kolay görselleştirme ve kontrast için mavi renk
  • Başarılı yapıştırma için gerekli mikroretetif yüzey karakteristikleri oluşturur.
  • Yeni toplu şırınga dağıtım sistemi kullanılabilir
  • Bir antibakteriyel madde olan benzalkonyum klorür (BAC) içerir. In vitro araştırmalar, Actinomyces viscosus karşı etkili olduğunu göstermektedir.
NOT: BAC'nin dahil edilmesi, hastalarda ikincil bozulmada bir azalma ile korelasyon gösterdiği gösterilmemiştir. BAC'nin oral bakteriler veya çürükler üzerindeki etkilerini değerlendirmek için yapılan in-vivo klinik çalışmalar yapılmamıştır.
 
Ürün içeriği
  • 1 adet Select HV Etch şırınga 5gr

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Etch %37'lik Bac'lı Asit 4*5 gr Asitler kategorisindeki BİSCO markalı Etch %37'lik Bac'lı Asit 4*5 gr 2.338,26 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Etch %37'lik Bac'lı Asit 4*5 gr E-5503EBM
Etch %37'lik Bac'lı Asit 4*5 gr

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.