Endo White Devital Dişler İçin Beyazlatma

Marka
Stok Kodu
022204
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35

Yitiren kanal tedavili dişlerin tedavisi için Ürün

 

ENDO-BEYAZ  dahili yöntem kullanılarak kanal tedavili dişlerin renk endikedir. 
............

  • mükemmel tutarlılık
  • kolay ve rahat uygulama
  • hızlı ve profesyonel beyazlatma
  • "Yürüyen çamaşır suyu” tekniği için adanmış
  • 3-5 gün içinde görünür etkisi

Bileşimi:

Hidrojen peroksit% 35, taban jel, yardımcı maddeler.

Ambalaj:

Ürün, tek kullanımlık aplikatör 1.2 ml şırınga.

Kullanım Şekli: 

1.  Bir X-ışını görüntü olarak kanal doldurma işleminin kalitesini ve alveol kenarının yüksekliği değerlendirmek. 
2.  Dil (ya da damak) yan bölme deliği açın. Bir X-ışını görüntüsünün göre belirlenir derinliğe bir diş odası ve kanaldan dolum çıkarın. 
3.  Conta bu beyazlatıcı jel doldurulan kanal ayrı olacak şekilde 1 mm kalınlığında bir cam iyonomer tutkalı ile kanal açma. 
4. Vida ürün ile şırınga üzerine uygulama. Ile diş odasını doldurun  ENDO-WHITE. Ürünün bir kısmı geçici çimento ile kapatmak amacıyla boş alan 1-1,5 mm bırakarak pamuk bir top, yere uygulanan Doğrudan. Ürün ve yumuşak dokular arasındaki temas etmesinden kaçının. 
5.  Diş odasına yakın olmayan bir öjenol geçici çimento kullanın. 
6. İstenen sonuçların elde edilene kadar, bu işlem, her 3-5 günde bir tekrarlanmalıdır. Muamele edilen diş mekanik hasara karşı duyarlı olabilir, bu nedenle, bir hastaya haberdar edilmelidir. 
7.  Tedavi tamamlandıktan sonra bölme ve kapama çimento kaldırmak ENDO-BEYAZ  kanal açıklığını kapatan cam iyonomer çimento seviyeye kadar. 

..................
pH değerini ve osteoklast aktivitesini inhibe etmek için, 14 gün boyunca bir renk bozulması işlemi yer olmayan sertleştirme kalsiyum hidroksit sonra. Bu prosedür zayıflamış diş dokusunu güçlendirir. Sonra, temiz ve kalıcı dolgu ile doldurun.

………………….

Aplikatör tek kullanım için ise ürün çok kullanım içindir. uygulayıcının Çoklu kullanım ikincil enfeksiyon riski ile ilişkili olabilir.


Endo-white_eng1

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Endo White Devital Dişler İçin Beyazlatma Devital Beyazlatma kategorisindeki CERKAMED markalı Endo White Devital Dişler İçin Beyazlatma 1.680,53 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Endo White Devital Dişler İçin Beyazlatma 022204
Endo White Devital Dişler İçin Beyazlatma

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.