Easy Shade V Diş Rengi Bulma Sistemi

Marka
Stok Kodu
VİT.1002
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35

Easy Shade V Diş Rengi Bulma Sistemi

Yeni VITA Easyshade V ile yüksek hassasiyetli VITA vEye teknolojisi, dijital odaklamanın diş gölgesi belirleme ve iletişiminde karmaşık olmasını sağlar. Kullanıcı odaklı çalışma konsepti hem rahat hem de sezgisel parlak renkli bir OLED dokunmatik ekranıyla mükemmel bir şekilde yuvarlanır. Entegre kendinden deşarj korumalı dayanıklı ve uzun ömürlü pil teknolojisi, sürekli kullanımdayken özellikle istikrarlı bir çalışma sağlar. VITA vBrain sinir ağı ile birlikte yenilikçi yazılım konsepti, uluslararası kabul görmüş gölge sistemlerine göre VITA klasik A1-D4, VITA SYSTEM 3D-MASTER ve VITABLOCS'ların yanısıra Amerikalılar tarafından belirlenen ağartılmış tonlar ile kesin diş saptamasını garanti eder Dişhekimleri Birliği (ADA).

Tam bir yeniden tasarım sayesinde, VITA Easyshade® V gerçekten çarpıcı bir görünüme sahiptir. Dahili bileşenlerin katmanlı yapısı ve kısaltılmış ölçüm ucu kesintisiz gövdesi, elinizde doğal olarak oturan maksimum ergonomiyi sağlar.

Özellikler / Faydalar
  • ARM Cortex M3 çekirdeği bulunan en yeni 32-bit mikro denetleyici ile donatılmış olan yeni 5. nesil VITA Easyshade sadece hızlı değil, aynı zamanda günlük pratik yordamını destekleyen yeni uygulamalar da sunuyor:
  • CAD / CAM materyalleri seçmek, katmanlı kron imal etmek, protez diş seçmek, doğrudan dolgular için malzeme seçmek ve veneer kullanarak estetik düzeltmeler planlamak için hastanızın diş tonunu belirleyin.
  • Dijital belgeler aracılığıyla profesyonel diş beyazlatma planlama sürecini destekleyin
  • Kalite güvence sisteminizin sürekli optimizasyonu için çeşitli seçeneklerden en iyi şekilde faydalanın
  • Hastalık diş gölgesinin incisal bölgesinden servikal bölgeye olan gölge eğimini göstermek için uygulamayı kullanarak tabakalı restorasyonlar üretirken günlük yordanızı daha kolay yapın.
  • Fabrikasyon restorasyonlarınızı ilk ateşten önce doğrulayın


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Easy Shade V Diş Rengi Bulma Sistemi Ağız İçi Kamera kategorisindeki VITA markalı Easy Shade V Diş Rengi Bulma Sistemi 96.143,85 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Yeni VITA Easyshade V ile yüksek hassasiyetli VITA vEye teknolojisi, dijital odaklamanın diş gölgesi belirleme ve iletişiminde karmaşık olmasını sağlar. VİT.1002
Easy Shade V Diş Rengi Bulma Sistemi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.