Bis Core Kor Yapım Meteryali

Marka
Stok Kodu
A-1730B
Seçenekler
RENKLER
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
İkili Kürlenmiş Core Buildup Kompozit
Bis-Core, özellikle çekirdek birikintileri için geliştirilmiş çift etkili, oldukça doldurulmuş bir kompozit malzemedir. Günümüz estetik diş prosedürlerinde optimum performans için katalizör macunu, geleneksel ve estetik sabit restorasyonların tüm estetik gereksinimlerini karşılamak için iki gölgede (Doğal (C2) ve Opak) sağlanır.


Bis-Core'un mükemmel fiziksel özellikleri son derece sert ve yorulmaya dayanıklı bir çekirdeğe sahiptir; bu çekirdek radyografide kolayca tanımlanır ve kolayca hazırlanır.

Bis-Core, tekli hamurlu, yontulmuş bir kıvamda ışıkla sertleştirilebilir veya katalizör ile karıştırılarak, çift kürlenmiş, yüksek viskoziteli bir şırınga çekilebilir çekirdek malzeme haline getirilebilir. Baz / katalizör oranı çalışma süresini ve ayar zamanı ayarlamak için değiştirilebilir.

Benzersiz Faydalar
  • Uyarlanabilir çalışma süresi ile çift kürlenmiş kompozit
  • Geleneksel ve estetik sabit restorasyonlara izin veren iki radyoopak tonda mevcuttur
 
Klinik Önem
  • Çift kürlü, yüksek oranda doldurulmuş, radyoopak bileşik, sıkıştırma kuvvetlerine karşı mükemmel tutma ve direnç sergilemektedir
  • Lif direkleri ile kullanmak için ideal
 Ürün İçeriği:
  • 1Şırınga Dual-Cured Katalizör (herbiri 5gr),
  • 1 Şırınga Light-Cured Baz (herbiri 5gr),
  • Kullanım Klavuzu/MSDS

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bis Core Kor Yapım Meteryali Kor Yapım Ürünleri kategorisindeki BİSCO markalı Bis Core Kor Yapım Meteryali 1.951,28 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Bis Core Kor Yapım Meteryali A-1730B
Bis Core Kor Yapım Meteryali

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.