Bio Mta+ Mini Paket 3 Hastalık Kit

Kategori
Marka
Stok Kodu
175211
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Dünyadaki en kolay şekillendirilebilir MTA
Mükemmelliğin formülü:
(MTA +) + (hidroksi apatit) + (Kolay uygulama) = Bio MTA +
 
Uygulama
-kökkanal duvar perforasyonu
-intrakanal rezorpsiyonu
-posterior kök apeksi dolumu
-pulpanın direk kuafajı
-pulpa amputasyonu
-gelişimi durmuş köke sahip dişlerin tedavisinde

Biyo MTA + tek başına, kalıcı kök kanal dolgusu için uygun değildir.
 
Sertleşme süresi 2 saat.
Tek seansta tedavi için ideal 

Ürün dental tedavilerde kullanılmak üzere, kök kanallarının dolumu ve remineralizasyonu içindir. Bio MTA+ sıvı ile karıştırıldığında çalışma süresi 4 dk ve materyal sertleşme süresi 2 saattir. Materyalin bu özelliği tek seansta tedaviye izin verir.
 
Yüksek konsantrasyonda kalsiyum iyonları diş dokusunu remineralize eder. Silicon ve kalsiyum bileşenleri, duvar perforasyonu ve intrakanal rezorbsiyon sonrası doku rejenerasyonunu destekler.
         
Mükemmel Biyo Uyumluluk
Bio MTA +  nano tanecikler içeren tek MTA ürünüdür. Buna ilave olarak, Bio MTA+ kemiklerin doğal içeriği olan hidroksiapatit içerir, bu madde kemik yapısı ile mükemmel biçimde birleşir. Materyalin bu iki özelliği sayesinde mükemmel biyouyumluluk sağlanır ve mevcut diş dokularına kolay adapte olur. 
 
Mükemmel Şekillendirilebilme
Bio MTA +  Karıştırmanın ardından kolay şekillendirilebilir ve dağılmayan bir kıvam kazanır ve bu özelliğini çalışma süresince kaybetmez. Bu özelliği sayesinde preparasyon   kolaylıkla şekillendirilebilir ve en zor formlar bile kolaylıkla oluşturulur.  Bunlara ilave olarak standart el aletleri ile kolaylıkla kullanılır, pahalı özel el aletleri gerektirmez.
 
3X Dayanıklı
Bio MTA + geleneksel MTA lardan üç kat daha dayanıklıdır. Güçlü ve kalıcı bir tamiri garanti altına alır.
 
İçeriği:
Bio MTA+ toz: kalsiyum oksit, hidroksiapatit, silicon, demir, aluminyum, sodium, potasyum, bizmut, magnezyum, zirkonyum; kalsiyum fosfat oksitleri
Bio MTA+ sıvı: Ph Eur saflaştırılmış su, kalsiyum katalizörü
 
Kullanım Talimatları
- Bio MTA+ sıvı pipet ucu kesin
- Karıştırma kağıdı üzerine 1-2 damla sıvı ile tozun tamamını boşaltın
- Materyal yumuşak plastik kıvamını alana kadar 30s karıştırın.Eğer karışım çok kıvamlı veya çok kırılgansa bir damla daha sıvı ekleyin.
DİKKAT! Bio MTA+ tozunu sadece Bio MTA+ sıvısı ile karıştırın.
- Karışımı uygulayıcı bir enstrüman yardımıyla ilgili bölgeye yerleştirin.
- Bir kutu Bio MTA+ tozu tek kullanımlık doz içerir. Bio MTA+ sıvısı ile karıştırıldığında, karışmış dozu maksimum 4 dakikada tüketin. Daha sonra karışım sertleşir.
 
Kullanım Videosu



Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bio Mta+ Mini Paket 3 Hastalık Kit MTA lar kategorisindeki CERKAMED markalı Bio Mta+ Mini Paket 3 Hastalık Kit 1.565,22 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Bio Mta+ Mini Paket 3 Hastalık Kit 175211
Bio Mta+ Mini Paket 3 Hastalık Kit

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.