BT-Race Kanal Eğesi

Marka
FKG
Stok Kodu
LTUZ2789
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
BT-Race Kanal Eğesi
  • Bu dizi, sadece üç aleti kullanarak kök kanallarının büyük çoğunluğunun tedavisini mümkün kılarken yıllardır tanınan biyolojik standartlara tam saygı duyar. Aletlerin dizilimi, ucun hiçbir zaman tamamen angaje olmamış şekilde tasarlanmıştır, böylece maksimum güvenlik sağlanmış olur.
  • Geliştirilmiş etkinlik için, BT-Race aletleri FKG tarafından patentli bir "Yükseltici İpucu" (BT-İpucu) ile donatılmıştır.
  • Bu sırayı bir BT-İpucu ile kullanarak uygulayıcılar, her türlü kanal sisteminde eşsiz kolaylıkla çeşitli apikal hazırlıklar yapabiliyorlar.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
BT-Race Kanal Eğesi Endomotor Eğeleri kategorisindeki FKG markalı BT-Race Kanal Eğesi 2.635,37 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! LTUZ2789
BT-Race Kanal Eğesi

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.