Affinis Puty 1. Ölçü

Marka
Stok Kodu
CW.6530
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35

Affinis Puty 1. Ölçü


Mükemmel İzlenimler
Mükemmel bir AFFINIS izlenimi, doğru bir şekilde monte edilmesi, laboratuar tarafından üretilen restorasyonların anahtarıdır. Diş hekimi ve diş teknisyeni arasındaki başarılı ekip çalışması için ideal bir temel sağlar.

Premium A-Silicone AFFINIS , diğer yüzeye aktarılan izlenim malzemelerinden farklı karakteristik özelliklere sahiptir:

Yenilikçi yüzey affinitesi AFFINIS'in ayırt edici unsuru, karışık malzemenin nemli diş yapısı ve dokusuna (gingiva) hızlı ve yenilikçi bir yakınlığıdır.

Optimize edilmiş akış 
AFFINIS, bununla birlikte, materyal yapılarını parçalayabilen aşırı katkı maddesi kombinasyonunu temel alarak, akışa karşı çok düşük bir bariyer görüntüler (kendi kendini şekillendiren tutarlılık) 
Aynı zamanda, karışık malzeme, trisotropik olarak hazırlık.

Daha iyi modeller 
AFFINIS , sinerjik ve son derece aktif sürfaktan sistemi sayesinde, belirlenen izlenimin suyuyla hızlı ve belirginıslanmasını gösterir. Alçı dökülürken, diş teknisyeni bu özellikleri takdir edecektir.

İlk defa otoklavlanabilir izlenim
Tüm AFFINIS ve AFFINIS PRECIOUS görüntüleri, bilinen ve takdir edilen AFFINIS fiziksel özelliklerini kaybetmeden 134 ° C'de otoklavlanabilir . Isıyla dayanıklı iz bırakma tepsisi ve özel yapışkanlı yeni otoklavlanabilir AFFINIS izlenim malzemesi, önlemede tamamen yeni olanakları sağlamak için entegre bir sistem sağlar. 
AFFINIS izlenimleri - sadece temiz değil, aynı zamanda sterildir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Affinis Puty 1. Ölçü A Tipi Silikonlar kategorisindeki COLTENE markalı Affinis Puty 1. Ölçü 4.019,56 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Mükemmel bir AFFINIS izlenimi, doğru bir şekilde monte edilmesi, laboratuar tarafından üretilen restorasyonların anahtarıdır. Diş hekimi ve diş teknisyeni arasındaki başarılı ekip çalışması için ideal bir temel sağlar. CW.6530
Affinis Puty 1. Ölçü

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.