Daylon Emilmeyen Sütürler

Marka
Stok Kodu
DOG.1002
Seçenekler
Seçenekler
EBATLAR
Bize Ulaşın 0553 674 82 11 veya 0850 840 55 35
Daylon Emilmeyen Sütürler
  • DAYLON® Poliamid, Sentetik, absorbe olmayan, monofilaman steril cerrahi iplik
  • Daylon uzun zincirli alifatik polimerlerden poliamidden elde edilmiş sentetik ve absorbe olmayan steril cerrahi monofilaman ipliktir.
  • Daylon mavi veya siyah renktedir.
  • DAYLON Avrupa Farmakopesinin (EP)  ve Amerika Birleşik Devletleri Farmakopesinin (USP) Absorbe Olmayan Cerrahi İplikler gerekliliklerine uygundur.

KULLANIM YERLERİ
Daylon genel olarak yumuşak doku yakınlaştırılması ve/veya bağlanmasında kullanılır, fakat kalp, damar ve sinir cerrahisinde kullanılamaz. Kullanım kolaylığı ve şişmenin az olmasından dolayı Daylon tüm deri kapamaları için idealdir. Daylon, ameliyat sırasında diğer iplikleri tutturmada ve işaretlemede de kullanılır. Daylonun USP 8/0 (EP 0.4) dan USP 11/0 (EP 0.1)’a kadar olan ince iplikleri mikro cerrahi ve göz cerrahisi için özellikle uygundur.

ETKİLERİ
Daylon bağ doku lifleri tarafından ipliğin yavaş yavaş kapsulleşmesi sonucunda dokuda minimum akut reaksiyona yol açar. Poliamid absorbe edilmediği halde vücuttaki hidroliz ilerlemesi zamanla gerilme kuvvetinin yavaş yavaş kaybolması ile sonuçlanabilir.
 
Ürün İçeriği:
  • Daylon siyah renkli olarak USP 11/0’dan USP 8/0’a (EP 0.1 - 0.4); mavi renkli olarak USP 6/0’dan USP 2’ye (EP 0.7 - 5) kadar çeşitli kod numaralarında mevcuttur.
  • Ürünler steril olarak bir düzine poşet içeren kutuda bir ya da iki iğne takılmış veya iğnesiz olarak satışa sunulur. Detaylar için lütfen kataloğa bakınız.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Daylon Emilmeyen Sütürler Sütur - Dikiş İpi kategorisindeki DOĞSAN markalı Daylon Emilmeyen Sütürler 1.541,11 TL ürününü kolay ödeme seçenekleri ile ve 750 tl ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo imkanı ile satın alabilirsiniz. Detaylar için 0553 674 82 11 WhatsApp Hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. BARIŞ DENTAL - ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA! Daylon uzun zincirli alifatik polimerlerden poliamidden elde edilmiş sentetik ve absorbe olmayan steril cerrahi monofilaman ipliktir. DOG.1002
Daylon Emilmeyen Sütürler

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.